Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TIC PITIC – Zilele Small size #5

Cea de-a V-a ediție a evenimentului TIC PITIC – Zilele Small size, desfășurat cu scopul de a contribui la promovarea importanței și a beneficiilor Educației Timpurii prin intermediul teatrului a avut loc în perioada 25 – 27 ianuarie 2019. Acesta s-a desfășurat la Sala Mică, un spațiu prielnic explorării pentru micuții care fac primii pași în sala de spectacol.

Însoțiți de părinți și bunici, copiii au avut ocazia să vizioneze o suită de spectacole concepute special pentru TICpitici, de la bebeluși la preșcolari. Printre producțiile programate în weekendul 25 – 27 ianuarie s-au numărat trei titluri din repertoriul Teatrului Ion Creangă: „ÎmpreLună”,  „Călătorii prin galaxii” și „Pe mărimea mea”, care a avut premiera în decembrie 2018, dar și un spectacol produs de Asociația MiniReactor din Cluj-Napoca – „Bucătăria familiei Balaur”.

Tot în cadrul acestui eveniment a avut loc și atelierul muzical interactiv „Ding! Cum se nasc sunetele?”, o invitație adresată micuților cu vârsta sub 3 ani, pentru a descoperi instrumentele muzicale și secretele sunetelor. Atelierul a fost coordonat de muzicianul Radu Mihalache și actrița Carmen Palcu, împreună cu actrițele Andreea Gaica și Oana Bănuță.


înapoi
sus