Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

PUBLICAȚII

Manualul de bine

„Manualul de bine” aduce în atenția cititorilor povești de viață îmbrăcate în ficțiune, personaje și caractere fanstastice, exemple de așa nu, curajul și voința că omul poate face bine. Toate acestea din prisma copiilor. În paginile sale sunt cuprinse 24 de povești și un set de bune practici, rezultate în urma proiectului „Poveștile care ne fac bine. Exerciții de imaginație, scriere creativă și teatru”.

Detalii

PUBLICAȚII

Cornel Todea
dincolo de regie

Albumul „Cornel Todea – dincolo de regie” devine o scenă a unor amintiri care îl are protagonist pe Cornel Todea, care a fost mai mult decât regizor, mai mult decât mentor, mai mult decât orice am putea spune – a fost artist în adevăratul sens al cuvântului. Albumul surprinde în paginile sale o carieră profesională, un destin de familie și un portret în a cărui tușe se surpinde spiritul artistic. Memorii și amintiri, căutări și impresii și mărturii din diverse epoci surpinse în mai multe ipostaze.

Detalii

PUBLICAȚII

Alexandrina Halic
Actrița poveste

Albumul „Alexandrina Halic – actrița poveste” propune o călătorie în istoria unui teatru, împletită cu notele biografice ale Alexandrinei Halic; două drumuri artistice, o instituție și o viață de actriță care împreună au spus povești și au bucurat generații întregi de spectatori. Astfel, albumul devine o mărturie a clipelor și emoțiilor pe care scena le surprinde.

Detalii

înapoi
sus