Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Înapoi la Spectacole

Glasul copilăriei

Teatru social

+6

40'

  • Despre spectacol
  • Echipa de creație
  • Distribuția
  • Media

Copilăria este pentru noi toți un tărâm de basm, în care binele este amenințat, mai mereu, de răul ascuns. Bullying-ul a ajuns un fenomen care îi îngrijorează pe părinți și îi afectează pe copii. Este o realitate. Este o temă care se află pe buzele tuturor. Putem spune că bullying-ul a existat dintotdeauna, fie că ne raportăm la copilăria celor mici, fie că ne referim la propria noastră copilărie sau la amintiri care ne leagă de ea.

Spectacolul Glasul copilăriei privește tema copilăriei și oferă o radiografie a acestui univers, adresându-se părinților în opinia cărora copiii lor sunt mereu fericiți și lipsiți de griji. Dar dacă stăm și ascultăm „glasul”, vom constata că lucrurile nu sunt deloc așa, pentru că și cei mici întâmpină probleme și dificultăți.

Privită prin ochii unui copil, o zi petrecută la școală poate părea mai complicată decât ne putem imagina. Cu toții ne confruntăm cu sentimente de frustrare și neputință, iar lipsa de încredere în sine poate eroda personalitatea. Însă de cele mai multe ori, situația nu e chiar așa cum o percepem inițial și cel mai bine este să fim mereu atenți la cei din jur și să conștientizăm că suntem diferiți, adică unici.

Regia și scenariul: Ani Crețu

Scenografia: Andrei Răduț

Muzica: Radu Mihalache

Fetița: Daria Caraivan

Mama: Ani Crețu

Ursul: Andreea Mera / Oana Bănuță

Creionul: Alexandru Prica

Radiera: Julieana Drăghici

Caietul: Daniel Tudorică

Ascuțitoarea: Camelia Andriță

Data premierei
22 decembrie 2021

Comunicat de presă 
„Glasul copilăriei”, în premieră la Teatrul Ion Creangă


Grafica afișului: Andrei Răduț

+6

40'


înapoi
sus