Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII GDPR
Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.teatrulioncreanga.ro.

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Site-ul pune la dispoziție informații despre activitatea Teatrului Ion Creangă, în scop informativ general.

INTRODUCERE

Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.teatrulioncreanga.ro de către potențialii vizitatori. Accesând și navigând pe acest site acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Teatrul Ion Creangă deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor.

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea Teatrului Ion Creangă, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment.

Întregul conținut al site-ului www.teatrulioncreanga.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de Teatrul Ion Creangă. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Teatrului Ion Creangă.

Accesul și utilizarea paginii www.teatrulioncreanga.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe www.teatrulioncreanga.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii www.teatrulioncreanga.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fara intenții comerciale. În orice alte situații, conținutul nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Teatrului.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la activitatea derulată de Teatrul Ion Creangă. Teatrul Ion Creangă nu va acorda nici o garanție referitoare la: (1) evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului; (2) neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului; (3) inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor. Astfel, Teatrul Ion Creangă nu poate fi responsabil pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la activitatea Teatrului, prețuri, informații, campanii de marketing sunt prezentate cu titlu informativ.

Conținutul paginii web www.teatrulioncreanga.ro, a informațiilor și a altor materiale prezentate nu reprezintă o consultație juridică în sensul Legii nr. 51/1995.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. Teatrul Ion Creangă nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură ca va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

INFORMAȚII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă de e-mail), dar poate include și alte informații. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de Teatrul Ion Creangă utile în legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. Teatrul Ion Creangă nu poate garanta / controla actualitatea / exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.teatrulioncreanga.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către Teatrul Ion Creangă; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către Teatru a cererilor și întrebărilor adresate; alte activități întreprinse de Teatru și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

Teatrul Ion Creangă va păstra confidențialitatea acestor informații.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii contact din site.

Protecția datelor cu caracter personal

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale Teatrului Ion Creangă…

citește mai mult

înapoi
sus