Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spectacolul „CUTInE” participă la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver”

16 mai 2022

Pe data de 21 mai, Teatrul Ion Creangă participă cu spectacolul CUTInE la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver”. Reprezentația este programată de la ora 18:00, la Sala Studio a Teatrului „Gulliver”, din incinta Teatrului Dramatic „Fani Tardi” Galați.

„CUTInE” este un spectacol care-i îndeamnă pe copii să construiască din simple cutii, cu ajutorul imaginație și creativității, forme și obiecte, povești și prietenii. Acesta face parte din programul repertorial „Educație Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” și a fost realizat în regim de coproducție, în cadrul proiectului european MAPPING – A Map on the aesthetics of performing arts for early years; proiect co-finanțat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene.

CUTInE
Concept și regia: Andra Burcă
Scenografia: Andrei Răduț
Muzica: Radu Mihalache
Cu: Eliza Teofănescu și Tudor Morar

Spectacolul se înscrie în demersurile Teatrului Ion Creangă de promovare a teatrului prin mijloace specifice Educației Timpurii în rândul celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta sub 3 ani.


Teatrul de Păpuși „Gulliver”, organizează în perioada 19-22 mai 2022, cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Animație „Gulliver”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Consiliul Local Galați. Acesta este unul dintre cele mai importante festivaluri de animație din țară, deoarece a oferit șansa multor teatre să se afirme. În ultimii ani, festivalul s-a transformat într-un eveniment pentru întreaga familie, cuprinzând spectacole și evenimente dedicate atât copiilor, cât și tinerilor și adulților. În cadrul festivalului au loc spectacole de teatru de păpuși, marionete, animație, spectacole 3D, teatru de umbre, spectacole non-verbale, spectacole de magie, teatru-dans, teatru-circ, teatru de obiect și multe alte forme teatrale.

 

Alte știri și noutăți

21 iunie 2024

„De-a Micul Prinț” se vede la Forbes Kids Festival

Vara este vremea festivalurilor și a teatrului în aer liber. Un alt spectacol TIC…

citește mai mult

7 iunie 2024

Zile de vis la Străzi deschise: parada personajelor TIC aduce magia în stradă

Pe 15, 16 și 30 iunie, „Străzi deschise” se transformă în Străzi de poveste odată cu Parada TIC.

citește mai mult

4 iunie 2024

„Fata babei și fata moșului” merge la „Picnic în familie” în Parcul Mogoșoaia

Semne bune vara are: în luna iunie, evenimentele pentru copii se țin lanț!

citește mai mult

3 iunie 2024

Cum a fost la Sala Mare, de „1 IUNIE în Ținutul Distracției”

Cea mai frumoasă zi din an, Ziua Copilului, a fost marcată la Teatrul Ion Creangă printr-un eveniment de poveste.

citește mai mult

înapoi
sus