Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spectacolul „CUTInE” participă la Festivalul Internațional de Animație „Gulliver”

16 mai 2022

Pe data de 21 mai, Teatrul Ion Creangă participă cu spectacolul CUTInE la cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalului Internațional de Animație „Gulliver”. Reprezentația este programată de la ora 18:00, la Sala Studio a Teatrului „Gulliver”, din incinta Teatrului Dramatic „Fani Tardi” Galați.

„CUTInE” este un spectacol care-i îndeamnă pe copii să construiască din simple cutii, cu ajutorul imaginație și creativității, forme și obiecte, povești și prietenii. Acesta face parte din programul repertorial „Educație Timpurie. Teatru pentru 0-6 ani” și a fost realizat în regim de coproducție, în cadrul proiectului european MAPPING – A Map on the aesthetics of performing arts for early years; proiect co-finanțat prin programul Europa Creativă al Uniunii Europene.

CUTInE
Concept și regia: Andra Burcă
Scenografia: Andrei Răduț
Muzica: Radu Mihalache
Cu: Eliza Teofănescu și Tudor Morar

Spectacolul se înscrie în demersurile Teatrului Ion Creangă de promovare a teatrului prin mijloace specifice Educației Timpurii în rândul celor mai tineri spectatori, copiii cu vârsta sub 3 ani.


Teatrul de Păpuși „Gulliver”, organizează în perioada 19-22 mai 2022, cea de-a XXVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Animație „Gulliver”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați și Consiliul Local Galați. Acesta este unul dintre cele mai importante festivaluri de animație din țară, deoarece a oferit șansa multor teatre să se afirme. În ultimii ani, festivalul s-a transformat într-un eveniment pentru întreaga familie, cuprinzând spectacole și evenimente dedicate atât copiilor, cât și tinerilor și adulților. În cadrul festivalului au loc spectacole de teatru de păpuși, marionete, animație, spectacole 3D, teatru de umbre, spectacole non-verbale, spectacole de magie, teatru-dans, teatru-circ, teatru de obiect și multe alte forme teatrale.

 

Alte știri și noutăți

4 aprilie 2024

TIC participă la Bebe Fest OCC cu un atelier și un spectacol de neratat

Pe 12 aprilie se dă startul unui festival destinat deopotrivă copiilor și părinților.

citește mai mult

1 aprilie 2024

„Luna lui Ion Creangă“ s-a încheiat, dar poveștile TIC merg mai departe

„Luna lui Ion Creangă“ s-a încheiat. Poveștile, însă, nu s-au terminat.

citește mai mult

24 martie 2024

„Arta este pace“ – mesajul lui Jon Fosse, de Ziua Mondială a Teatrului

De Ziua Mondială a Teatrului, mesajul transmis comunității teatrale din…

citește mai mult

19 martie 2024

20 martie – Ziua când celebrăm Ziua mondială a Teatrului pentru copii și tineret

Azi, de ziua noastră, a Teatrului pentru copii, sărbătorim toate…

citește mai mult

înapoi
sus