Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spectacolul CUTInE ajunge la Salzburg, în Austria 🧰

28 februarie 2023

În luna martie, Teatrul Ion Creangă ajunge la cea de IX-a ediție a Festivalului Internațional pentru publicul tânăr BimBam din Salzburg, Austria, cu spectacolul CUTInE. Festivalul este organizat de Teatrul Toihaus cu care ne-am împrietenit prin intermediul proiectului MAPPING – „Mapping. A Map on the aesthetics of performing arts for early years”. Spectacolul „CUTInE” va fi aplaudat de publicul tânăr la cele trei reprezentații programate în datele de 8, 10 și 11 martie, în cele trei locații în care se vor juca: Toihaus Theater Salzburg, Kulturhaus Emailwerk Seekirchen și Kunsthaus Nexus Saalfeden. 


CUTInE

Un spectacol de Andra Burcă
Scenografia: Andrei Răduț
Muzica: Radu Mihalache
Cu: Andreea Mera și Tudor Morar

„CUTInE” este o invitație la joacă pentru cel mai tânăr public cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani. Este un spectacol senzorial pline de candoare și momente gingașe, rânjete și onomatopee în care doi străini devin buni prieteni și își construiesc în final propria lume din simple cutii colorate. Următoarea reprezentație a spectacolului „CUTInE” în București, la Sala Mică din Str. Biserica Amzei nr. 21-23, are loc pe data de 29 martie, de la ora 18:00. Pentru bilete accesați aici.


Festivalul Internațional pentru publicul tânăr BimBam din Austria se organizează în fiecare an în lunile februarie și martie. Spectacolele selectate au loc la Teatrul Toihaus, dar și în alte locații partenere din oraș sau din apropierea orașului Salzburg. Programul include atât spectacole de teatru pentru cei mici, cât și workshopuri, mese rotunde, conferințe și discuții cu actori. Anul acesta, Festivalul BimBam a ajuns la cea de-a IX-a ediție și are loc în perioada 25 februarie – 19 martie a.c.. Mai multe informații despre festival puteți citi aici

Alte știri și noutăți

20 noiembrie 2023

Întâlniri de poveste la Târgul de carte Gaudeamus, cu actorii TIC

Actrițele Alexandrina Halic, Anca Zamfirescu, Andra Mirescu și Camelia Andriță…

citește mai mult

15 noiembrie 2023

„Glasul copilăriei“ se aude la Făgăraș!

Spectacolul „Glasul copilăriei“, unul din titlurile reprezentative ale teatrului social din repertoriul TIC…

citește mai mult

6 noiembrie 2023

Teatrul Ion Creangă participă la Festivalul ImPuls

TIC va participa la evenimentul organizat de Teatrul Țăndărică, „Gala Aniversară ImPuls Țăndărică – 78 de ani cu cortina ridicată”.

citește mai mult

24 octombrie 2023

De Halloween, ne jucăm
„De-a Micul Prinț“ în Parcul Izvor din București

Unul dintre cele mai frumoase spectacole ale Teatrului Ion Creangă se vede în Parcul Izvor…

citește mai mult

înapoi
sus