Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Povestea „Acasă la Moș Crăciun” s-a încheiat cu farmec și magie 🌟

23 decembrie 2022

Evenimentul Acasă la Moș Crăciun, ajuns la cea de-a doua ediție, s-a încheiat în data de 22 decembrie, după 15 zile în care Moș Crăciun a locuit la Teatrul Ion Creangă și ne-am bucurat de o mulțime de activități într-o lume plină de magie și farmec.

Acasă la Moș Crăciun nu a însemnat doar un eveniment de Crăciun, ci, a fost mai mult de atât. Pentru Teatrul Ion Creangă, poveștile sunt cele mai importante, iar Povestea de Crăciun, spusă în fiecare an, bucură sufletul oricărui om, nu doar pe cel al unui copil. De aceea, ne-am aventurat și în acest an alături de Moș Crăciun, am creat un loc în care copiii să aibă parte de ateliere de toate felurile – teatru, bricolaj, lectură, creativ; dar și de un spectacol despre cei opt reni a lui Moș Crăciun – Rudolf, Vixen, Blitzen, Comet, Cupid, Dancer, Dasher și Prancer. Spectacolul Alertă în Laponia a avut premiera în prima zi a evenimentului, pe data de 8 decembrie și s-a jucat pe tot parcursul evenimentului la Sala Mică.

La Căsuța lui Moș Crăciun, copiii au așteptat împreună cu soldățeii de plumb să-l viziteze și să-l cunoască pe cel care le aduce cadouri în fiecare an. Cu scrisorile în mână ori cadouri bricolate de ei, au pășit în casa împodobită și călduroasă, alături de părinți. Cu emoții, dar și gropițe în obraji, l-au privit pe Moș Crăciun, i-au spus poezii, i-au cântat, i-au citit scrisori, dar și-au spus și dorințe, au râs, au făcut fotografii, l-au îmbrățișat, iar apoi au plecat cuminți să-l aștepte acasă în seara de Ajun.

La finalul evenimentului, Moș Crăciun și-a luat sania cu reni și a plecat să facă ultimele pregătiri pentru Crăciun, dar nu înainte de a ne ruga să le mulțumim tuturor copiilor care l-au vizitat, publicului, dar și ajutoarelor care au fost alături de el.

Teatrul Ion Creangă îi mulțumește Moșului că a venit și în acest an și și-a făcut timp pentru noi și cei mici. Totodată, am vrea să mulțumim și noi actorilor noștri din distribuția spectacolului „Alertă în Laponia, pentru cântece, haz, poveste și dăruirea de a juca aproape în fiecare zi, de pe 8 până pe 22 decembrie pentru copii.

Mulțumim și prietenilor de la Editura Didactica Publishing House pentru cărțile fără de care nu ar fi avut loc atelierul de lectură – „În lumea poveștilor cu actrița poveste”, coordonat de Alexandrina Halic. La finalul celor trei ateliere, copiii au primit în dar, tot din partea prietenilor noștri, cărți cadou pentru o vacanță de iarnă tot în lumea poveștilor.

Evenimentul nu ar fi avut loc nici fără susținerea partenerilor noștri de la Europa FM, alături de care Moș Crăciun a avut parte de muzică bună de-a lungul evenimentului.

Le mulțumim și tuturor celorlalți parteneri media care ne-au ajutat să ducă vestea peste tot în oraș că Moș Crăciun a fost la Teatrul Ion Creangă de pe 8 până pe 22 decembrie.

Alte știri și noutăți

9 ianuarie 2023

Teatrul copilăriei se redeschide în acest weekend 🎠

Povestea noastră este ținută într-o carte îngrijită de 57 de ani de oameni creativi care scriu necontenit la ea.

citește mai mult

23 decembrie 2022

Povestea „Acasă la Moș Crăciun” s-a încheiat cu farmec și magie 🌟

Evenimentul „Acasă la Moș Crăciun”, ajuns la cea de-a doua ediție, s-a încheiat în data de 22 decembrie…

citește mai mult

29 noiembrie 2022

Program Acasă la Moș Crăciun 🎅🏼 8–15 decembrie

Moș Crăciun s-a mutat la Teatrul Ion Creangă, de pe 8 până pe 22 decembrie! 

citește mai mult

29 noiembrie 2022

Program Acasă la Moș Crăciun 🎅🏼 16–22 decembrie

Moș Crăciun s-a mutat la Teatrul Ion Creangă, de pe 8 până pe 22 decembrie!

citește mai mult

înapoi
sus