Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Magie, povești și-un miracol de Crăciun se întâmplă la Teatrul Ion Creangă

13 decembrie 2023

Cele mai frumoase sărbători au loc acasă. Pentru că, atât noi, cât și voi ați așteptat să vă chemăm din nou în Piața Amzei 13, iată că un miracol de Crăciun s-a întâmplat, iar în perioada 15-22 decembrie, ne deschidem ușa pentru o întâlnire magică cu Moș Crăciun, în foaierul Sălii Mari.

Începând cu ziua de vineri, în fiecare zi, în intervalul orar 18:30 – 20:30, îi așteptăm pe toți copiii într-un cadru de poveste, cu noi gânduri despre anul care a trecut, cu poezii, colinde sau îmbrățișări. Moș Crăciun e tare bucuros să vină iar la Teatrul Ion Creangă, de această dată într-o casă nou renovată, de aceea a avut grijă să-și umple sacul cu o mulțime de surprize pentru micii vizitatori care vor să-l cunoască.

O altă veste pe care echipa Teatrului Ion Creangă este programarea unei noi reprezentații a spectacolului Alertă în Laponia, pe data de 22 decembrie, de la ora 17:00, la Sala Mare. La cererea publicului, dar și din dorința de a vă invita de Crăciun în nouă noastră sală, am programat acest spectacol pentru a ne bucura împreună de o poveste unică în repertoriul nostru, fiind și ultimul din acest an. Programul se va relua începând cu data de 6 ianuarie, atât la Sala Mică, cât și la Sala Mare.

Încă un motiv de vizitare ar fi chiar Piața Amzei. Începând cu data de 13 decembrie se deschide – „Crăciun în Amzei, un târg organizat de către Cartierul Creativ, The Institute și Primăria Sectorului 1. Acesta va avea loc până pe 27 decembrie, în Piața Amzei. De asemenea, celebra casă cu aspect cochet de sărbătoare – Casa Mița Biciclista se află la două minute de mers pe jos de Sala Mare a Teatrului Ion Creangă. După o vizită la Moș Crăciun, puteți admira și o poveste arhitecturală cu istorie și lumini vesele.

Astfel, soldățeii de plumb, doamna Crăciun, împreună cu renii lui Moș Crăciun te așteaptă cu brațele deschise la Teatrul Ion Creangă! Nu uita să-i aduci și o scrisoare Moșului cu ce gânduri și dorințe ai să-i transmiți. Intrarea pentru întâlnirea cu Moș Crăciun este liberă pentru toată lumea! Biletele pentru reprezentația spectacolului „Alertă în Laponia” s-au pus deja la vânzare online pe platformele de Entertix și Myticket.

Pentru mai multe informații despre activitatea Teatrului Ion Creangă urmăriți-ne și pe platformele de social media – Facebook și Instagram.

 

 

Alte știri și noutăți

21 iunie 2024

„De-a Micul Prinț” se vede la Forbes Kids Festival

Vara este vremea festivalurilor și a teatrului în aer liber. Un alt spectacol TIC…

citește mai mult

7 iunie 2024

Zile de vis la Străzi deschise: parada personajelor TIC aduce magia în stradă

Pe 15, 16 și 30 iunie, „Străzi deschise” se transformă în Străzi de poveste odată cu Parada TIC.

citește mai mult

4 iunie 2024

„Fata babei și fata moșului” merge la „Picnic în familie” în Parcul Mogoșoaia

Semne bune vara are: în luna iunie, evenimentele pentru copii se țin lanț!

citește mai mult

3 iunie 2024

Cum a fost la Sala Mare, de „1 IUNIE în Ținutul Distracției”

Cea mai frumoasă zi din an, Ziua Copilului, a fost marcată la Teatrul Ion Creangă printr-un eveniment de poveste.

citește mai mult

înapoi
sus