Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Înapoi la Spectacole

Povești cu fire

Teatru senzorial

1-4

30'

  • Despre spectacol
  • Echipa de creație
  • Distribuția
  • Media

Într-un spațiu atemporal, ne pregătim să pornim spre un tărâm croșetat din întâlniri neprevăzute. Conduși de un fir invizibil, în fața noastră, o sferă uriașă de lână și trei personaje interesante vor apărea rând pe rând. Un personaj vine din trecut, altul trăiește cu noi, în prezent, iar altul călătorește din viitor. Să fie oare zeițe protectoare ori surori cu Luna, Soarele sau Pământul? Vă lăsăm să descoperiți.

Împreună cu cele trei personaje curioase vom porni în descoperirea și deslușirea firelor ce ne înconjoară. Oare avem și noi unul? Firul se multiplică, transformă și ne invită să-l descoperim mai de aproape, prin propriile amintiri. Muzica liniștitoare va crea mișcări asemeni undei unei ape, iar tu vei fi ademenit să cutreieri alături de ele lumea și poveștile sale prin intermediul unor fire colorate.

Spectacolul „Povești cu fire” este universul ideal al oricărui copil care se lasă desprins din mâinile părinților și, ghidat de curiozitate, se bucură de explorarea necunoscutului. Spectacolul este țesut din metafore și senzații pentru toți privitorii, indiferent de vârstă. O narațiune plină de mișcare, emoție, descoperire, dar mai ales – imaginație.

Un spectacol de: Andra Burcă

Scenografia: Viaceslav Vutcariov

Muzica: Radu Mihalache

Cu: Andreea Gaica, Andreea Mera și Andra Mirescu

Data premierei 
8 septembrie 2022

Comunicat de presă
Poveștile se spun cu fire la Teatrul Ion Creangă


Ilustrația afișului: Simona Burlacu

1-4

30'

următoarea reprezentație

4 aprilie, ora 18:00

Sala Mică (Str. Biserica Amzei 21-23)

Cumpără Bilet

Vezi programul nostru


înapoi
sus