Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Înapoi la Spectacole

Pinguinii
melomani

Teatru muzical

3-6

40'

  • Despre spectacol
  • Echipa de creație
  • Distribuția
  • Media

Muzica ne înconjoară pe toți încă de când suntem mici. Fie că vorbim de sunetul naturii redat prin vântul șuierător, ori de cântecul păsărilor în parc, ori muzica pe care o ascultăm pe telefon, la radio sau în căști, ea ne poartă pe toți în lumi și stări de contemplare și visare, relaxare sau dans. Și într-un fel sau altul, suntem cu toții melomani.

Melomania înseamnă să iubești muzica!  Oricine poate fi meloman, fără, poate, să știe acest lucru. Chiar și pinguinii. Sau nu ați auzit de pinguini melomani?

Pinguinii melomani sunt doi prieteni care fug de la Zoo la Polul Sud să mai întâlnească și alți pinguini ca ei. Vacanța lor se transformă într-o neașteptată oră de educație muzicală. Descoperă ce înseamnă melomania, află multe lucruri despre sunetul fiecărui instrument, despre partituri și note muzicale, dar și cum ar putea să-și facă o orchestră. Oare la ce instrument ar putea să cânte prietenii lor de la Zoo? La final se anunță casting pentru clubul pinguinilor melomani, la care oricine iubește muzica poate participa. Lista de înscrieri e mereu deschisă, pentru că nu există un număr maxim de participanți!

Regia și scenariul: Anca Zamfirescu și Alexandrina Halic

Scenografia: Anca Pâslaru

Mișcarea scenică: Păstorel Ionescu

Muzica: Sorin Tudor

Consultant psihologic: Carmen Anghelescu

Pingunica: Alexandrina Halic

Pingunel: Anca Zamfirescu

Data premierei
15 decembrie 2014

Comunicat de presă 
„Pinguinii melomani” – Un nou spectacol la Teatrul Ion Creangă


Grafica afișului: Delia Ionescu

3-6

40'


înapoi
sus