Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Înapoi la Evenimente

Festivalul Internațional
de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povești”

N/A

Sala Mare & alte spații

Informații generale

Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii „100, 1 000, 1 000 000 de povești” organizat de Teatrul Ion Creangă și inițiat de regizorul Cornel Todea a luat naștere în anul 2005 pentru a (ne) dezvălui lumea atlfel, mai limpede și mai povestită, (re)descoperită și născocită în mii de feluri și expresii artistice, cu fantezie, umor și bucurie pentru copii și întreaga familie.

Festivalul are o structură competițională, cu două secțiuni distincte: Educație timpurie – Spectacole pentru 0-6 ani și Spectacole adresate copiilor cu vârsta peste 6 ani. De-a lungul celor peste zece ani, juriul care a desemnat câștigătorii a fost compus din nume importante ale spațiului teatral românesc și internațional, de la critici și jurnaliști de teatru, până la regizori și actori.

Inițiat în anul 2005, festivalul a ajuns să facă un arc în timp și să fie unul dintre cele mai importante festivaluri de profil din țară și din străinătate și să creeze o legătură cu totul aparte între public și artiști. Acesta se adresează tuturor iubitorilor de teatru, familiilor și mai ales copiilor.


înapoi
sus