Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Înapoi la Evenimente

Festivalul Amintiri din copilărie

N/A

N/A

Informații generale

FESTIVALUL AMINTIRI DIN COPILĂRIE a fost gândit din dorința de a aduce împreună toată familia, de a descoperi sentimentul pe care teatrul și festivalul îl pot crea atât la nivel individual, cât și la nivelul întregii familii, atât prin bucuria poveștilor captivante de pe scenă, dar și în afara acesteia. Întregul concept al festivalului este gândit în această sferă, a  descoperirilor și a interactivității, iar de aici un întreg program de activități se regăsește pe toată perioada de desfășurare a evenimentului. Ca o regulă, devenită mantră pentru mulți dintre noi, Festivalul are loc anual, în luna iunie, și aproape vine ca un start al vacanței pentru copii.

Ateliere de creativitate și spectacole vă vor provoca să intrați în joc și totodată veți putea lua parte la workshopuri de teatru și asculta povești în lectura interactivă a unora dintre cei mai iubiți actori ai teatrului pentru oameni mari.

FESTIVALUL AMINTIRI DIN COPILĂRIE își propune să încurajeze participarea întregii familii la o serie de evenimente culturale și să creeze oportunități pentru a favoriza petrecerea unui timp de calitate în familie și să încurajeze implicarea părinților în educația și culturalizarea copiilor. Astfel publicul țintă devine întreaga familie și copiii acestora.


înapoi
sus