Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TIC participă la evenimentul caritabil al Asociației „Aripi spre viață”

11 decembrie 2023

În luna decembrie încercăm cu toții să fim mai buni și să facem cât mai multe „fapte bune”, deși acest lucru ar trebui să fie o obișnuință pentru tot restul anului. Fapte bune fac de 10 ani cei de la Asociația „Aripi spre viață”, încercând să ofere o șansă la viață pentru copiii afectați de leucemie și alte boli grave.

În acest sens, evenimentul caritabil aniversar – „Inimi pentru zâmbetele celor mici” este organizat pe 14 decembrie, de la ora 17:00, la Grădina Șevaletelor, cu scopul strângerii de fonduri necesare continuarii proiectelor începute de asociație. Teatrul Ion Creangă va participa în cadrul acestui eveniment și va scoate la licitație două invitații duble valabile la oricare dintre spectacolele din Stagiunea 2023-2024, cu excepția celor din cadrul evenimentelor.

Cu ocazia celor 10 ani, în cadrul evenimentului, dar și în mediul online, oamenii cu suflet frumos sunt așteptați să susțină o cauză importantă prin care cei aflați în suferință să zâmbească mai ușor și sincer. Astfel, prin cumpărarea de carduri pentru servicii, produse, obiecte de artă de la partenerii noștri vom putea spune cu toții – #impreunasalvamvieti.


ASOCIAȚIA „ARIPI SPRE VIAȚĂ”

Asociația „Aripi spre viață” își propune să acorde un sprijin moral și material copiilor afectați de cancer și alte boli grave din țară, contribuind astfel la reducerea unor discrepanțe între calitatea asistenței de la noi și cea din țările occidentale. Sunt deficiențe care umbresc eforturile remarcabile pe care le depun medicii din unitățile de pediatrie pentru salvarea copiilor afectați de boli grave. Mai multe informații despre proiectele acestei asociații, dar și cum puteți susține aceste cauze puteți afla aici.

 

Alte știri și noutăți

29 ianuarie 2024

TIC PITIC – Zilele Small Size #10: trei zile de vis la Teatrul Ion Creangă

Între 26 și 28 ianuarie, pe scena Teatrului Ion Creangă, la Sala Mare, dar și la Sala Mică…

citește mai mult

18 ianuarie 2024

TIC PITIC. Zilele Small Size #10 are loc la finalul lunii ianuarie

Ultimul weekend din ianuarie înseamnă pentru Teatrul Ion Creangă timp și spațiu pentru…

citește mai mult

16 ianuarie 2024

O sală nouă, o nouă poveste la TIC

Luni, 15 ianuarie, timpul a stat în loc la Sala Mare din Piața Amzei 13 a Teatrului Ion Creangă.

citește mai mult

11 ianuarie 2024

„Visul unei nopți de vară“ pe scena Teatrului Ion Creangă

Un nou spectacol dedicat copiilor îmbogățește repertoriul Teatrului Ion Creangă începând cu luna ianuarie.

citește mai mult

înapoi
sus