Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spectacolul „12 povești despre bullying” se joacă pentru copii

19 octombrie 2022

Spectacolul 12 povești despre bullying produs de Teatrul Ion Creangă în cadrul proiectului Poveștile care ne fac bine. Exerciții de imaginație, scriere creativă și teatru a avut premiera pe data de 27 septembrie, la Sala Mare ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București. Premiera spectacolului a avut loc după evenimentul de lansare a Manualului de bine, publicație realizată tot în cadrul proiectului.

Spectacolul continuă să fie jucat pentru copiii aflați în centrele de zi aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 (DGASPC SECTOR 5). O primă reprezentație a avut loc marți, 18 octombrie, ora 17:00, la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă. La spectacol au participat copii de la Centrul de zi „Mihail Sadoveanu”, Centrul de zi „Sfânta Ana” și din Complexul de Servicii pentru Protecția Copilului – Apartamente Sociale de Tip Familial.

Următoarele reprezentații ale spectacolului sunt programate miercuri, 19 octombrie și joi, 20 octombrie, de la ora 14:00, la sala de evenimente culturale a Primăriei Sectorului 5. Printre participanți se vor regăsi atât copii aflați în grija DGASPC SECTOR 5, cât și reprezentanți din cadrul Primăriei Sectorului 5.


Despre proiectul „Poveștile care ne fac bine. Exerciții de imaginație, scriere creativă și teatru”

„Poveștile care ne fac bine. Exerciții de imaginație, scriere creativă și teatru” este un proiect de intervenție culturală derulat de Teatrul Ion Creangă în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 5 (DGASPC SECTOR 5) și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN). Proiectul se adresează copiilor care se află în centrele de asistență socială din subordinea DGASPC SECTOR 5 și care se confruntă direct cu fenomenul de bullying din pricina faptului că sunt nevoiți să trăiască în acest context aparte.

 

Alte știri și noutăți

4 aprilie 2024

TIC participă la Bebe Fest OCC cu un atelier și un spectacol de neratat

Pe 12 aprilie se dă startul unui festival destinat deopotrivă copiilor și părinților.

citește mai mult

1 aprilie 2024

„Luna lui Ion Creangă“ s-a încheiat, dar poveștile TIC merg mai departe

„Luna lui Ion Creangă“ s-a încheiat. Poveștile, însă, nu s-au terminat.

citește mai mult

24 martie 2024

„Arta este pace“ – mesajul lui Jon Fosse, de Ziua Mondială a Teatrului

De Ziua Mondială a Teatrului, mesajul transmis comunității teatrale din…

citește mai mult

19 martie 2024

20 martie – Ziua când celebrăm Ziua mondială a Teatrului pentru copii și tineret

Azi, de ziua noastră, a Teatrului pentru copii, sărbătorim toate…

citește mai mult

înapoi
sus