Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Încă o Stagiune estivală cu povești VăraTIC a ajuns la final!

3 iulie 2023

În data de 2 iulie s-a încheiat cea de-a V-a ediție a Stagiunii estivale VăraTIC! Peste 30 de ateliere de teatru, bricolaj, științifice și creative, 12 ateliere de joacă și 40 de spectacole de teatru au avut loc o lună întreagă la Sala Mică a Teatrului Ion Creangă! De marți până duminică s-au spus povești în ținutul de dincolo de nori, acolo unde copilăria există până la infinit.

La atelierele de bricolaj, cele mai îndemânatice mânuțe au creat personaje din povești prin pictură sau cu ajutorul plastilinei, dar au și bricolat la atelierele de grădinărit. În cadrul atelierelor au avut loc și activități verzi dedicate educației ecologice, în care copiii au învățat cum pot să folosească obiectele, în loc să le arunce. Atelierul de teatru, poate cel mai îndrăgit atelier de către copii și părinți a fost plin de fiecare dată de micii iubitori de teatru care vor să învețe să devină actori.

Atelierul de joacă „Insula comorii” a fost singurul atelier desfășurat în aer liber și unul dintre cele mai distractive! O competiție între două echipe, în care copiii s-au întrecut în două probe de atletism și îndemânare pentru a cuceri comoara de la final. Uneori, părinții mai curajoși s-au alăturat și ei jocului și s-au întrecut exact ca în copilărie.

Spectacolele de teatru au fost dedicate tuturor copiilor, de la 6 luni la 12 ani. Una dintre surprizele acestei stagiuni a fost premiera spectacolului „O lume de la zero”, o poveste senzorială și muzicală pentru copiii începând cu vârsta de 6 luni care se va juca începând cu stagiunea viitoare din toamnă.

Ajunși la final ne uităm la tot ce am reușit să realizăm datorită vouă, celor care ați ales să vă petreceți începutul vacanței de vară cu noi. Vă suntem recunoscători pentru prezență și ne dorim să ne regăsim la fel de bucuroși și copilăroși și la ediția de anul următor!

Mulțumim Editurii Didactica Publishing House pentru sprijinul oferit și în acest an prin cadourile oferite celor mici în cadrul activităților din VăraTIC! Suntem siguri că jetoanele primite cadou vor fi prilej de joacă și distracție în vacanța de vară, iar cărțile despre educație ecologică și reciclare îi vor face să ia deciziile corecte pentru mediul înconjurător!

Le mulțumim cu recunoștință și tuturor partenerilor media care au spus împreună cu noi povestea VăraTIC, dar și MediaTRUST, partenerii noștri care monitorizează constant orice apariție în mediul online!

Povestea acestei stagiuni a luat sfârșit odată cu încheierea Stagiunii estivale, iar peste vacanța de vară noi rămânem cu planuri și gânduri pe care vi le vom revela cât de curând!

 

Alte știri și noutăți

29 ianuarie 2024

TIC PITIC – Zilele Small Size #10: trei zile de vis la Teatrul Ion Creangă

Între 26 și 28 ianuarie, pe scena Teatrului Ion Creangă, la Sala Mare, dar și la Sala Mică…

citește mai mult

18 ianuarie 2024

TIC PITIC. Zilele Small Size #10 are loc la finalul lunii ianuarie

Ultimul weekend din ianuarie înseamnă pentru Teatrul Ion Creangă timp și spațiu pentru…

citește mai mult

16 ianuarie 2024

O sală nouă, o nouă poveste la TIC

Luni, 15 ianuarie, timpul a stat în loc la Sala Mare din Piața Amzei 13 a Teatrului Ion Creangă.

citește mai mult

11 ianuarie 2024

„Visul unei nopți de vară“ pe scena Teatrului Ion Creangă

Un nou spectacol dedicat copiilor îmbogățește repertoriul Teatrului Ion Creangă începând cu luna ianuarie.

citește mai mult

înapoi
sus