Alege limba romana english

BILETE

Ca urmare a aprobării planului tarifar înaintat autorităților locale, prin HCGMB nr. 298/15.07.2020, începând cu stagiunea 2020-2021 prețurile biletelor se modifică astfel:

Sala Mică
Preț bilet (Casa de Bilete) – 30 lei
Preț bilet (Online) – 31,54 lei

Ateliere
Preț bilet (Casa de Bilete) – 30 lei
Preț bilet (Online) – 31,54 lei


Bilete sunt disponibile:

  • la Casa de Bilete deschisă cu 1 oră înainte de începerea spectacolului la Sala Mică din Str. Biserica Amzei nr. 21-23

Tariful se aplică / spectator, indiferent de vârstă acestuia (adult sau copil). Biletul este valabil pentru o singură persoană, inclusiv în cazul spectacolelor adresate copiilor cu vârsta sub 3 ani.

Pentru a respecta reglementările în vigoare, biletele sunt disponibile în pachete de câte 2 sau 3 bilete, cu menținerea unei distanțe de 2 metri între fiecare familie sau grup de spectatori.

Accesul în sala de spectacol se realizează în baza biletului. Biletele își pierd valabilitatea după ora de începere a reprezentației.


ORA DE ACCES

Pentru a permite accesul în condiții de siguranță, vă rugăm să vă prezentați la intrarea în Sala Mică (Str. Biserica Amzei nr. 21-23) cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. Pentru a evita aglomerația, accesul se va face etapizat.


REGULI DE CONDUITĂ

Pentru a permite desfășurarea programului în condiții de siguranță pentru toți cei prezenți, accesul în sala de spectacol este condiționat de acceptarea următoarelor reguli de conduită:

• Verificarea temperaturii prin termometru noncontact; vă rugăm să aveți în vedere faptul că nu va fi permis accesul persoanelor care au temperatură de peste 37,3°C sau care prezintă alte simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală modificată).

• Completarea Chestionarului pus la dispoziție la intrarea în sala de spectacol; necompletarea acestuia oferă organizatorului dreptul de a nu permite accesul participantului în sală.

• Purtarea măștii de protecție (acoperind nasul și gura) pe întreaga durată a evenimentului.

• Dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant pus la dispoziție de organizatori.

• Menținerea unei distanțe de minimum 1,5 – 2 metri față de alte grupuri de spectator. Pentru a facilita accesul în sală, fiecare grup va fi condus la locurile sale de către personalul Teatrului.


NORME REFERITOARE LA SITUAȚIA ÎN CARE UNEI PERSOANE SAU UNUI GRUP NU I SE PERMITE ACCESUL LA EVENIMENT ÎN URMA TRIAJULUI

• Nu se va permite accesul în sala de spectacol persoanelor simptomatice (tusee, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată).

• Dacă persoana nu manifestă simptomele amintite la punctul anterior, dar temperatura înregistrată este mai mare de 37,3°C, se va repeta măsurarea după o perioadă de 2-5 minute de repaus. În eventualitatea în care temperatura se menține peste 37,3°C, accesul nu va fi permis.

• În situația în care, în urma triajului, nu se va permite accesul unei persoane în sala de spectacol, biletul își pierde valabilitatea.


REGULAMENT DE ACCES
 
 

 

 

© Copyright 2014 Teatrul Ion Creanga