Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

TIC PITIC - ZILELE SMALL SIZE

Teatrul nu ține cont de vârstă, ci de curiozitate! Cele mai frumoase și importante producții pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 6 ani se vor juca la TIC PITIC - Zilele Small size.🎈În perioada 27 - 29 ianuarie, vom dedica un weekend întreg spectacolelor adresate celor mai mici spectatori. Nu vor lipsi nici atelierele creative, senzoriale, de muzică sau joacă. Hai și tu să descoperi ce suprize ți-am pregătit!

Mai mult

TILL

Till s-a întors la Teatrul Ion Creangă. După vizita făcută în luna decembrie s-a gândit că ar vrea să vină mai des pe aici pentru că publicul nostru are ceva special. Poate chiar va rămâne aici pentru ceva mai mult timp. Nu ai vrea să-l cunoști și tu pe Till, să-i descoperi povestea și poate să vă împrieteniți? Vino pe 28 ianuarie, la ora 11:00, la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” și ai să descoperi o poveste minunată, despre un copil exact ca tine.

Mai mult

Sala Mică își deschide porțile din 13 ianuarie

În noul an ne dorim să fim lângă și împreună cu voi, cei care sunteți aproape de TIC. De aceea, de abia așteptăm să ne reîntâlnim privirile în sala de spectacol, să ne luăm în brațe, noi să vă spunem povești, iar voi să ascultați, să observați și să reacționați. Programul pentru luna ianuarie este deja pe site, iar biletele au fost puse în vânzare. La ce spectacol ne vedem prima dată? 🎭

Mai mult

Sărbători fericite!

Sărbătorile vin și pleacă, dar ceea ce vă face să fiți cu adevărat mai buni, se găsește înăuntrul vostru. Atunci când vă este mai greu, amintiți-vă cum reacționează un copil la gesturi simple. Vă urăm sărbători care să vă facă inima să bată cu putere, atunci când gesturile sunt cât mai sincere și simple! ❤️

Mai mult

Vizita lui Moș Crăciun

Moș Crăciun a sosit cu sania și renii săi la Teatrul Ion Creangă. De pe 8 până pe 22 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun este deschisă pentru vizitatori, unde Moș Crăciun îi așteaptă pe cei mici cu gânduri bune, zâmbete, dorințe și ceva dulce. Ne dorim ca întâlnirea cu Moș Crăciun să rămână o amintire frumoasă pentru tot restul anului atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Mai mult

ALERTĂ ÎN LAPONIA

Despre Moș Crăciun știm foarte multe, dar despre Rudolf ce știți? El este renul care conduce sania Moșului plină cu daruri în fiecare an, în seara de Ajun, de la un capăt la altul al globului. Are nasul roșu, magic și iubește foarte mult copiii. Dar oare copiii îl iubesc pe el? Pentru că nu știe răspunsul la această întrebare, Rudolf este foarte trist. Haideți să-i aflați povestea începând cu data de 8 decembrie, la cel mai nou spectacol pentru copii - „Alertă în Laponia”, la Sala Mică.

Mai mult

Povești cu fire

Imaginați-vă lumea ca un ghem uriaș de lână. Multe, multe gheme și fire de lână sunt peste tot. Trei personaje feminine se aventurează să exploreze această lume, iar prin muzică și dans, ne spun povești... cu fire. Hai să descoperi și tu lumea firelor ce ne înconjoară în cel mai nou spectacol „Povești cu fire”.

Mai mult

Mica sirenă

Povestea micii sirene care descoperă necunoscutul poate fi văzută în această stagiune la Teatrul Ion Creangă. Cei mici sunt așteptați la o experiență imersivă, în universul marin plin de personaje haioase dar și altele mai puțin prietenoase. Ariel așteaptă să vă cunoască, deoarece lumea oamenilor a fost mereu tărâmul unde și-ar dori cel mai mult să trăiască.

Mai mult

#știri

18 ianuarie 2023

TIC PITIC – ZILELE SMALL SIZE
Ediția a IX-A 🎈 27 – 29 ianuarie 2023

Teatrul nu ține cont de vârstă, ci de curiozitate! În perioada 27 – 29 ianuarie, Teatrul Ion Creangă organizează evenimentul TIC PITIC – Zilele Small size.

citește mai mult

9 ianuarie 2023

Teatrul copilăriei se redeschide în acest weekend 🎠

Povestea noastră este ținută într-o carte îngrijită de 57 de ani de oameni creativi care scriu necontenit la ea.

citește mai mult

23 decembrie 2022

Povestea „Acasă la Moș Crăciun” s-a încheiat cu farmec și magie 🌟

Evenimentul „Acasă la Moș Crăciun”, ajuns la cea de-a doua ediție, s-a încheiat în data de 22 decembrie…

citește mai mult

29 noiembrie 2022

Program Acasă la Moș Crăciun 🎅🏼 8–15 decembrie

Moș Crăciun s-a mutat la Teatrul Ion Creangă, de pe 8 până pe 22 decembrie! 

citește mai mult

29 noiembrie 2022

Program Acasă la Moș Crăciun 🎅🏼 16–22 decembrie

Moș Crăciun s-a mutat la Teatrul Ion Creangă, de pe 8 până pe 22 decembrie!

citește mai mult

28 noiembrie 2022

Sărbători în lumea poveștilor doar „Acasă la Moș Crăciun”

Dragi copii și părinți, anul acesta, Moș Crăciun sosește din nou la Teatrul Ion Creangă.

citește mai mult

5 decembrie 2022

Rudolf stârnește Alertă în Laponia

Spectacolele de Crăciun și evenimentele dedicate perioadei sărbătorilor de iarnă sunt o tradiție pentru Teatrul Ion Creangă.

citește mai mult

1 decembrie 2022

„Punguța cu doi bani” se joacă la Buzău în luna decembrie

În data de 6 decembrie, spectacolul „Punguța cu doi bani” se joacă la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău…

citește mai mult

22 noiembrie 2022

Faceți cunoștință cu TILL doar la Teatrul Ion Creangă

Un nou spectacol pentru copii își face loc în repertoriul Teatrului Ion Creangă începând cu luna decembrie – „TILL”.

citește mai mult

28 octombrie 2022

Spectacolul „Magia ghicitorilor” se joacă în cadrul FNT

Teatrul Ion Creangă participă la cea de-a XXXII-a ediție a Festivalului Național De Teatru cu „Magia ghicitorilor”.

citește mai mult

19 octombrie 2022

Spectacolul „12 povești despre bullying” se joacă pentru copii

Spectacolul „12 povești despre bullying” produs de Teatrul Ion Creangă în cadrul proiectului „Poveștile care ne fac bine (…)”

citește mai mult

program